FORGOT YOUR DETAILS?

Ara, fer un gest solidari per Ampert serà més fàcil i ràpid que mai!

by / dilluns, 22 febrer 2021 / Published in NOTICIES

A partir d’ara ja teniu l’opció de fer donacions a Ampert amb el servei Bizum. Aquesta aplicació de pagaments a través del mòbil converteix el tràmit de fer una donació en un procés ràpid i senzill.

El procediment és el següent: des de la teva app bancària en la qual tinguis el Bizum activat, selecciona l’opció “Fer un donatiu”, introdueix el codi d’Ampert 02254 i tria l’import que vols donar.

En menys de cinc segons el teu donatiu haurà arribat a Ampert i estaràs col·laborant en el projecte de transport i acompanyament de pacients oncològics de l’Alt Penedès fins a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

En el cas que vulgueu sol·licitar el certificat de donacions és necessari que envieu un correu a ampert@ampert.org amb la següent informació per tal que puguem identificar la vostra donació:

  • Nom i cognoms
  • DNI
  • Adreça postal
  • Correu electrònic
  • Import del donatiu a través de Bizum

Gràcies a la vostra aportació, Ampert podrà seguir treballant per a l’assistència i l’acompanyament de persones amb càncer i amb necessitat de tractament de radioteràpia a l’ICO.

Deixa un comentari

TOP