FORGOT YOUR DETAILS?

Calendari solidari d’Ampert 2021

by / Dijous, 26 novembre 2020 / Published in NOTICIES

Com ve sent tradició, Ampert ja té a punt el calendari solidari per al 2021, l’edició d’enguany compta amb la col·laboració de dotze joieres i joiers penedesencs que han cedit temporalment una de les seves creacions per a il·lustrar cada un dels mesos del calendari de l’entitat.

Els artistes que hi han participat són: Samuel i Noemí Martínez Saavedra, Gemma Llop, Anna Rafecas, Francesc Llosa i Maite Vives, Joana Salvadó, Cristina Garcia, Montse Alpiste, Gema Pinedo, Montse Masana, Enric Montal, Montse Marimon i Gabriela Soffer.

En aquesta iniciativa també hi han participat de forma altruista i desinteressada, empreses i professionals del territori que no han dubtat en donar, una vegada més, tot el seu suport a Ampert. Sense ells aquesta proposta no seria una realitat.

Les fotografies han estat realitzades amb l’ajut i la complicitat del Santi, de l’estudi Santi Cabezas Fotografia Professional, i el disseny del calendari és obra del dissenyador Pere Pagà de l’estudi Pagà Disseny. Un any més hem comptat amb el patrocini de l’empresa vilafranquina Jocs Recreatius del Penedès, i com sempre agraïr la col·laboració de Gràfiques Imprès Ràpid.

Enguany com a novetat, s’ha incorporat a cada pàgina del calendari un codi QR que dóna la possibilitat de conèixer una mica més a les joieres i joiers col·laboradors, gràcies també a la tasca desinteressada de l’empresa Gestinet.

També ens donen un cop de mà llibreries de la comarca que ens ajuden amb la seva distribució, podreu trobar el calendari d’Ampert a:

  • Llibreria Jepi (Sant Sadurní d’Anoia)
  • Llibreria l’Odissea (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria Pujol (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria Sellarés (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria La Cultural (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria Cuscó –  Gràfiques Imprès Ràpid (Vilafranca del Penedès)
  • Llibreria Montse (Vilafranca del Penedès)

El calendari solidari podrà adquirir-se per un import de 6 €, l’objectiu de la iniciativa és recaptar fons que aniran destinats íntegrament a la tasca social de l’associació, per sensibilitzar i per a donar continuïtat al projecte d’Ampert, beneficiant a totes les veïnes i veïns dels municipis de l’Alt Penedès que han de rebre tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

TOP