Cerveses Artesanes Bripau és una cervesera independent localitzada a Sant Pere de Riudebitlles, neix el 2014, i és fruit de l’esforç i la passió per la cervesa artesana de tres amics que van decidir professionalitzar el que durant anys va ser un hobby.

El sector cerveser s’ha unit i gairebé 50 cerveseres artesanes llancen la Cobeer19, una iniciativa solidària per a recaptar fons a nivell local contra la pandèmia. Aquest projecte té com a finalitat ajudar-nos entre tots.

El 19% dels beneficis de la venda d’aquest Pack Solidari anirà destinat a l’entitat local Ampert de Vilafranca del Penedès.

Ampert és una associació que treballa per millorar la qualitat d’atenció donada als malalts que pateixen càncer durant les diferents fases de la malaltia.

El projecte principal d’Ampert és oferir el servei diari de transport i acompanyament als seus usuaris i usuàries, mentre es desplacen fins a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), per rebre tractament de radioteràpia.

Els fons recaptats aniran destinats a aconseguir tot el material de protecció necessari per poder proporcionar als usuaris del servei i facilitar-los tots els mitjans per evitar possibles contagis.

Pack compost per 12 ampolles de 33 cl Ràfega – American Amber Ale, Alc. 6.5 % vol 53 IBU.

Podeu comprar aquest Pack Solidari a la seva nova botiga OnLine: https://botiga.bripau.com/ca.