FORGOT YOUR DETAILS?

Concert solidari de música clàssica en benefici d’AMPERT

by / Dimecres, 02 abril 2014 / Published in ACTIVITATS, NOTICIES

AMPERT organtiza la quarta edició de CLÀSSICAMPERT, concert solidari de música clàssica en benefici de l’associació AMPERT, que dóna suport a les persones malaltes de càncer de l’Alt Penedès. L’associació ofereix un servei de transport sanitari per a malalts de càncer de l’Alt Penedès, amb necessitat de tractament de radioteràpia, que compta amb el seguiment mèdic des de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i el suport de voluntariat.

Clàssica per AMPERT es farà el proper diumenge 27 d’abril, a les set de la tarda, a l’Auditori de Vilafranca. L’entrada tindrà un preu de 10 euros com a donació.

El programa del concert compta amb l’actuació dels Ministreres de l’EMM M. Dolors Calvet, Sergi Raya, harmònica, Montse Ríos, piano, Cor de noies de l’Espai de Veus, Xavi López, flauta travessera, Roser rios, piano, Trio Vinea (Carmina Font – violí-, Núria Beltran – violoncel- i Montse Rios – Piano), Àngels Busquets, mezzosoprano, i Josep M. Gironell, piano. David Puertas presentarà el concert.

El concert compta amb el patrocini de Ajuntament de Vilafranca, Fundació Pro Penedès, Obra Social “La Caixa”, Bankia, Vallformosa i Kill The Indifference-Publicitarios Implicados. Com també compta amb la col.laboració de l’EMM M. Dolors Calvet, Pellisa Ràfols, Ràdio Vilafranca, Penedès TV, Vendrell – Corbalán & Associats i Pagà Disseny i Nou Enfoc – Fotografia.

AMPERT té preparades altres iniciatives per aconseguir suport popular per poder finançar el servei de transport per a malalts de càncer. Així mateix, fa una crida per tal que entitats i col.lectius penedesencs sensibles en aquest tema organitzin activitats per recollir recursos que garanteixin el servei de transport.

Deixa un comentari

TOP