FORGOT YOUR DETAILS?

Correm per la Terra fa una donació de 600 €uros a Ampert

by / Dijous, 18 desembre 2014 / Published in ACTIVITATS

En el marc del lliurament dels premis de les lligues de curses de muntanya i d’orientació, Correm per la Terra va ver un donatiu de 600 €uros a Ampert.

L’associació Correm per la Terra ha entregat els premis tant de la 2a Lliga de Curses de muntanya del Gran Penedès i la 1a Lliga de Curses d’orientació del Gran Penedès.

La celebració es va fer el dissabte 13 de desembre al Casal Popular de Vilafranca del Penedès, al final de la temporada de les lligues de curses.

En total han repartit 43 premis entre totes les categories per la participació a les curses d’aquestes dues lligues que han estat organitzades per diferents entitats del territori penedesenc.

A banda, durant l’entrega de premis, i gràcies a la col·laboració amb l’entitat Jo, Esportista Solidari, del Baix Penedès, s’ha entregat un donatiu de 600 €uros a l’associació Ampert, que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts oncològics durant les diferents fases de la malaltia, oferint un servei de transport diari a l’ICO per a fer la radioteràpia.

Des d’Ampert agraïm aquest donatiu que repercutirà en la propera ampliació i millora del servei.

Moltes gràcies Correm per la Terra!

CORREM PER LA TERRA 1

 

CORREM PER LA TERRA 2

 

Deixa un comentari

TOP