FORGOT YOUR DETAILS?

El 8 de maig, Caminada Solidària contra el càncer al Penedès

by / dimarts, 19 abril 2016 / Published in ACTIVITATS

La Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista Penedès organitzen aquesta caminada familiar entre vinyes per recaptar fons per Live!, l’associació postcàncer de mama.

El diumenge 8 de maig, la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista Penedès organitzen la primera Caminada Solidària contra el Càncer – Gotims d’Esperança.

Aquesta caminada servirà per recaptar fons per l’Associació Live!, que impulsa i acompanya el col·lectiu de dones “post-càncer” de mama per reiniciar la seva vida i començar una nova etapa.

Aquesta associació ofereix atenció social i psicològica, teràpies, assessorament jurídic, imatge personal, plans d’oci, etc… L’objectiu de Live! és oferir tot el necessari perquè el reinici de la seva nova vida sigui estimulant i positiu.

L’inici de la caminada serà a les 9:30h a la Plaça Onze de Setembre de Vilafranca del Penedès (a prop de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès). El circuit és de 12 quilòmetres entre vinyes i pensats per fer-los amb tota la família.

Hi haurà dos punts d’avituallament, el primer als Pujols de La Granada del Penedès i el segon a Vallformosa, a Vilobí del Penedès, on s’oferirà un esmorzar gentilesa de “Casa Ametller” i el grup de la “Sidral Brass Band” posarà l’animació i la música en directe.

El recorregut finalitzarà de nou a Vilafranca del Penedès. Podeu consultar el mapa del recorregut en aquest enllaç:

https://www.google.com/maps/d/viewer…

El preu de la caminada és de 10€ i de 5€ pels menors de 14 anys.

Tots els inscrits rebran una bossa-motxilla de la caminada amb informació de les institucions participants, una invitació per fer una visita guiada a les caves Vallformosa i vals de descompte per a “Casa Ametller” (de 10€ per a adults i de 5€ per infants).

Les incripcions estan obertes fins al 5 de maig i s’han de fer al web www.fundaciovallformosa.com. També es poden fer donatius a fila 0.

CAMINADA SOLIDÀRIA 1 CAMINADA SOLIDÀRIA 2 CAMINADA SOLIDÀRIA 3

Deixa un comentari

TOP