FORGOT YOUR DETAILS?

Els tasts de vins solidaris “Catalunya entre copes” culminen amb la donació dels seus beneficis a Ampert, Pallapupas i Homeless Entreprenur

by / Dimecres, 29 novembre 2017 / Published in ACTIVITATS

En Johnny Alemán i en Pep Gutiérrez, dos estudiants de Sommelier de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, situada a Vilafranca del Penedès, amb l’ajuda i col·laboració d’ English for Wine Aspects, van organitzar el juny passat 12 sessions de tast de vins catalans. Aquest conjunt de sessions va rebre el nom de “Catalunya entre copes”.
El mentor i tutor de les pràctiques va ser l’Andrew Ashurst, professor d’anglès del curs de Sommelier i director d’ English for Wine Aspects i St. Paul’s English Academy.

Les sessions consistien en tastar vins de les 11 Denominacions d’Origen catalanes i de la D.O. Cava. A cada sessió s’introduïa una D.O. diferent a través d’una presentació on s’explicava les característiques de cada una d’elles, així com: el clima, el sòl, les varietats, la tipologia de vins, etc. Després es tastaven 5 vins, on aquí s’agraeix la col·laboració de totes i cadascuna de les D.O.’s, que van fer arribar els seus vins de manera totalment altruista.

Gràcies a aquesta gran col·laboració, es va decidir donar els beneficis obtinguts pels tasts a 3 organitzacions sense ànim de lucre: Ampert, una associació de l’Alt Penedès que proporciona transport a l’ICO als malalts que pateixen càncer de la comarca; Pallapupas, una entitat que ajuda als malalts portant somriures en les seves estades als hospitals pediàtrics; i, per últim, Homeless Entrepreneur, una comunitat que proporciona ajuda a les persones sense sostre de la ciutat de Barcelona.

Salut i vins!
Pep Gutiérrez, Johnny Alemán & English for Wine Aspects

Deixa un comentari

TOP