FORGOT YOUR DETAILS?

Entrega dels beneficis de la Campanya de l’Ampolla 2018

by / Dimarts, 12 juny 2018 / Published in NOTICIES

El dijous 7 de juny va celebrar-se a les parròquies de Vilafranca, l’entrega dels beneficis de l’edició 2018 de la Campanya de l’Ampolla, que es va dur a terme el passat dissabte 13 de gener.

A l’acte van assistir-hi membres d’Ampert, entitat beneficiària de l’edició d’enguany i Joanjo González i mossèn Agustí Roig de les Parròquies de Vilafranca.

El total d’ampolles recollides van ser 62.255. El total de beneficis obtinguts en aquesta edició de la Campanya de l’Ampolla van ser 4.980,40 €, que van ser entregats al president d’Ampert, Joan Ríos, per part de Joanjo González, responsable de Joves Cristians de Vilafranca.

Des de l’entitat es valora molt positivament la passada campanya i s’agraeix a totes les persones, entitats i col·laboradors que van fer-la possible.

D’aquesta edició cal destacar la important col·laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca recollint tot tipus de vidre per a la participació en el concurs “El Contenidor d’or”, que finalment s’ha guanyat, i que suposarà també un premi dotat econòmicament que anirà en benefici del Centre d’Acollida Abraham, on Càritas Interparroquial de Vilafranca acull persones senes llar.

Deixa un comentari

TOP