FORGOT YOUR DETAILS?

Esmorzar de nadal 2016

by / dimarts, 15 novembre 2016 / Published in ACTIVITATS

Un any més, volem trobar-nos, esmorzar junts, compartir una estona agradable entre totes aquelles persones que o bé col·laboren de forma voluntària amb l’associació, o han estat usuaris del servei de transport i es van conèixer a través d’Ampert, familiars, coneguts… Enguany celebrem el tercer!.

L’esmorzar serà el proper dissabte 3 de desembre a les 10:00 del matí al bar de la benzinera Serveis Penedès de Vilafranca del Penedès. Cada assistent es pagarà el seu esmorzar.

Hi ha 3 menús per a escollir, us adjuntem les tres opcions amb el preu, cal triar-ne una i passar a buscar els tiquets al mateix bar de Serveis Penedès.

Els tiquets poden comprar-se al bar de la benzinera del 26 al 30 de novembre, de les 7:00 del matí a les 21:00 hores del vespre. No oblideu portar-los el dia de l’esmorzar. Podeu venir acompanyats de les persones que vulgueu.

Aquest any com a novetat, durant l’esmorzar farem una rifa de 3 paneres entre tots els assistents. Es podran adquirir les tires pel sorteig juntament amb els tiquets de l’esmorzar o bé el mateix dia.

Comptem amb vosaltres!.

Per a qualsevol aclariment podeu trucar:

Telèfon d’Ampert 93 890 17 33
Mòbil Dolors 640 276 225
Mòbil Marc 672 662 325
O bé al correu electrònic ampert@ampert.org

MENÚS ESMORZAR AMPERT

Deixa un comentari

TOP