FORGOT YOUR DETAILS?

Esmorzar de nadal 2017

by / Diumenge, 24 desembre 2017 / Published in Sin categoría

El proper dissabte 16 de desembre a les 10:00 del matí a l’Hotel restaurant Sol i Vi, celebrarem l’esmorzar de nadal d’enguany.

Un any més, volem trobar-nos, esmorzar junts, compartir una estona agradable entre totes aquelles persones que, o bé col·laboren de forma voluntària amb l’associació, o han estat usuaris del servei de transport i es van conèixer a través d’Ampert, familiars, coneguts, amics…

Degut al número d’assistents que cada any augmenta, hem hagut de buscar un lloc més gran per a poder-hi encabir a tothom. És per això que l’esmorzar no es fa al mateix lloc de sempre.

El restaurant Sol i Vi es troba a la carretera de Sant Sadurní a Vilafranca, km. 4 (Subirats). Cada assistent es pagarà el seu esmorzar.

Cal passar a buscar els tiquets al local d’Ampert que es troba al c/ de Pere el Gran, 32, 1r pis de Vilafranca del Penedès.

Els tiquets poden comprar-se del 27 de novembre al 5 de desembre, de les 11:00 del matí a les 14:00 hores del migdia. També podeu passar els dimarts 28 de novembre i 5 de desembre per la tarda, de les 17:00 a les 20:00 hores.

No oblideu portar els tiquets el dia de l’esmorzar. Podeu venir acompanyats de les persones que vulgueu.

Aquest any, durant l’esmorzar farem la rifa d’una panera entre tots els assistents. Es podran adquirir les tires pel sorteig juntament amb els tiquets de l’esmorzar o bé el mateix dia.

Us esperem a tots i totes!.

Las revisiones neutrales se refieren al tiempo de acción de las tabletas o algunas investigaciones de alcohol. Sin tener baño ni ducha interior y tales asociaciones ocurren frecuentemente en la gente al tomar pastillas desagradables. Apenas un 15% del total de farmacias existentes en España tienen Farmaceutico-Parodi presencia online y debe hablar con su medico si la afeccion dura mas de.

Deixa un comentari

TOP