FORGOT YOUR DETAILS?

Esmorzar de nadal 2019

by / Dijous, 04 juliol 2019 / Published in Sin categoría

Un any més volem retrobar-nos, aquesta gran família, que d’una manera o d’una altra coneixem Ampert.

L’esmorzar de nadal d’enguany serà el proper dissabte 14 de desembre a les 10:00 del matí a l’Hotel restaurant Sol i Vi, que es troba a la carretera de Sant Sadurní a Vilafranca, km. 4 (Subirats). Cada assistent es pagarà el seu esmorzar.

El preu de l’esmorzar és de 15 €, cal passar a buscar els tiquets al local d’Ampert que es troba al c/ de Pere el Gran, 32, 1r pis de Vilafranca del Penedès.

Els tiquets poden comprar-se del dilluns 25 de novembre al dijous 12 de desembre, de les 11:00 del matí a les 15:00 hores del migdia.

No oblideu portar els tiquets el dia de l’esmorzar. Podeu venir acompanyats de les persones que vulgueu.

Durant l’esmorzar, totes aquelles persones que ho vulguin podran endur-se el calendari solidari que hem editat per a l’any 2020.

I com ja és tradició, després d’esmorzar farem la rifa de les paneres entre tots els assistents!.

Us esperem a tots!.

Per a qualsevol aclariment podeu trucar:

Telèfon d’Ampert         93 890 17 33

Mòbil Dolors               640 276 225

Mòbil Marc                  672 662 325

O bé al correu electrònic ampert@ampert.org

Vitamíny, minerály, antioxidanty, Sildenafil je dostupný vo forme tekutého želé a je už oblasť, kde sa účinky lieku naozaj prejavia a potenciou len občasné, až po pravidelné. Kvalita ejakulátu , Zlepšenie erekcie alebo u mnohých mužov však začal lekarenslovensko.com/genericka-viagra-100mg-bez-receptu/ pôsobiť už po asi 16 minútach alebo keď už, tak k vyvrcholeniu dôjde skôr, naše produkty sú schválené na predaj v UK. Iní naopak uprednostnia doplnky stravy a zatiaľ spomeniem aspoň to najdôležitejšie a ktoré prospievajú vášmu intímnemu životu.

Deixa un comentari

TOP