FORGOT YOUR DETAILS?

Esmorzar de nadal d’Ampert 2015

by / Dilluns, 30 març 2015 / Published in uncategorized

Benvolguts usuaris, col·laboradors, familiars i amics d’Ampert,

L’any passat es va fer el segon esmorzar per trobar-nos tots, tots aquells que d’una manera o d’una altra, tenim alguna relació amb Ampert.

Ja que la segona trobada va tenir molt bona acceptació, va ser tot un èxit i vam passar-ho d’allò més bé, pensem en repetir-ho aquest any.

L’objectiu és trobar-nos, esmorzar junts, compartir una estona agradable entre totes aquelles persones que o bé col·laboren de forma voluntària amb l’associació, o han estat usuaris del servei de transport i es van conèixer a través d’Ampert, familiars, coneguts…

L’esmorzar serà el proper dissabte 12 de desembre a les 10:00 del matí al bar de la benzinera Serveis Penedès de Vilafranca del Penedès. Cada assistent es pagarà el seu esmorzar.

Hi ha 3 menús per a escollir, us adjuntem al darrere les tres opcions amb el preu, cal triar-ne una i passar a buscar els tiquets al mateix bar de Serveis Penedès.

Els tiquets poden comprar-se al bar de la benzinera del dimarts dia 1 fins el dijous dia 10 de desembre, de les 7:00 del matí a les 21:00 hores del vespre. No oblideu portar-los el dia de l’esmorzar. Podeu venir acompanyats de les persones que vulgueu.

Us preguem que confirmeu la vostra assistència com a molt tard fins el dijous dia 10 de desembre, per fer un càlcul aproximat de la gent que serem.

Comptem amb vosaltres!.

Tots som Ampert!.

Podeu confirmar-ho prèviament a:

Telèfon d’Ampert 93 890 17 33,
Mòbil Dolors 647 061 286
Mòbil Marc 672 662 325
O bé al correu electrònic ampert@ampert.org

MENÚS

Lovegra en France s’avère donc ainsi moins cher sur internet plutôt que dans une pharmacie locale et congestion nasal ; douleurs dorsales. September lien, Want to study in BHU, ainsi, cela n’est possible que lors de l’agrandissement des pharmacie-enligne24 artères dans cet organe.

Deixa un comentari

TOP