FORGOT YOUR DETAILS?

Èxit de participació a la 6a edició del Sopar Solidari de Vallformosa per la lluita contra el càncer

by / Dimecres, 02 juliol 2014 / Published in NOTICIES

Més de 300 persones van assistir al Sopar Solidari per la lluita contra el càncer que es celebrava el divendres 27 de juny al celler de Vallformosa a Vilobí del Penedès.
Aquest sopar és una iniciativa del celler Vallformosa que el divendres 27 de juny arribava a la sisena edició.
Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer.
En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col•laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i
l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.
Aquesta edició va ser tot un èxit de participació i es va omplir al 100% les places disponibles per assistir al Sopar Solidari. Cal destacar també que fins el dia 11 de juliol es poden fer donatius de fila zero trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a sopar.solidari@vallformosa.com.
Els diners recaptats durant aquest acte solidari es publicarà un cop tancada la possibilitat de fer els donatius de fila zero. Dels diners recaptats, un 80% anirà destinat a l’ICO i un 20% a Ampert
per finançar els següents projectes:
1. Definir un model assistencial de telemedicina per a pacients de càncer de l’ICO. Aquest projecte pretén desenvolupar una consulta de telemedicina per a pacients de càncer, utilitzant dispositius de telemonitorització en el domicili del pacient. Els fons recaptats aniran destinats al projecte pilot per al desenvolupament de la consulta telemàtica e-tICO en el que participaran 150 pacients.
2. Finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats a través de l’Associació Ampert de Vilafranca del Penedès.
Les activitats del 6è Sopar Solidari es van iniciar a les 8 del vespre als jardins de Vallformosa amb un aperitiu amenitzat amb música en directe a càrrec de SandyRiver Jazz Band. A continuació, i ja dins de la Sala La Cúpula va tenir lloc el torn de parlaments on la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, va agrair a totes les empreses, institucions i persones que han fet que el 6è Sopar Solidari hagi estat un èxit. També va avançar que durant el 2015, any que el celler celebrarà el seu 150è aniversari, es presentarà la Fundació Solidària de Vallformosa.
Per altra banda, el Dr. Josep Maria Vilà, President de l’ICO i la Dra. Candela Calle, Directora General de l’ICO, van donar a conèixer els resultats del projecte “Prevenim el càncer i apostem
per la vida” que l’any passat va rebre 15.840 euros del 5è Sopar Solidari. També van explicar el projecte que enguany tindrà el donatiu: definir un model assistencial de telemedicina per a
pacients de càncer de l’ICO. Finalment, la diputada al Parlament de Catalunya, Glòria Renom, va tancar l’acte de parlaments que va estar presentat pel periodista de TV3 Jordi Gil.
L’acte va finalitzar amb un concert de gospel a càrrec d’Amazing Gospel als jardins de Vallformosa.

Deixa un comentari

TOP