FORGOT YOUR DETAILS?

Èxit de públic i recaptació al “Tots som Ampert”

by / Dimecres, 14 març 2018 / Published in ACTIVITATS

Aquest passat dissabte 10 de març a les vuit del vespre, l’Auditori de Vilafranca s’omplia de gent, de música, de somriures i de solidaritat.

Van encetar l’esdeveniment els enèrgics Sidral Brass Band, seguits del guitarrista internacional Eduard de Negri. Després, els joveníssims Trio Sunlight ens van sorprendre per la seva joventut i el seu gran talent musical, Essència de Gospel ens va abraçar amb les seves veus i Joan Solana ens deleitava amb el piano i l’electrònica. Mimbre va aportar el to passional i flamenc, fresc i penetrant i la Big Band de l’EMMDC ens tornava a demostrar el talent dels músics joves. Després de la diversió i el ritme de Sunday’s Ska Jazz, va concloure l’acte el grup Gina & The Tonics en ritmes ballables dels anys 70’s.

Tot va ser acompanyat per l’actriu Cristina Dilla, que d’una manera molt propera, va anar presentant cada actuació.

A l’acabar l’acte tot eren cares de satisfacció.

Aquest “Tots som Ampert” s’esdevenia per quarta vegada, però cal remarcar que aquesta edició ha estat molt especial, doncs enguany l’associació Ampert celebra els 10 anys.

L’èxit es va reflectir en les 215 persones assistents de públic i els 2.542 € recaptats, que serviran per continuar fent créixer la organització.

Deixa un comentari

TOP