FORGOT YOUR DETAILS?

Guanya fins a un milió d’euros amb Ampert i Loteries de Catalunya

by / Dimecres, 10 agost 2022 / Published in NOTICIES

La Dooble, el nou sorteig de Loteries de Catalunya que arriba el 20 de desembre, la nova loteria per a les entitats de Catalunya amb què es pot guanyar fins a 1 milió d’euros.

Loteries de Catalunya ha creat un nou joc, La Dooble, amb què vol ser una “alternativa” a les participacions de la loteria de Nadal estatal i ajudar al teixit associatiu. El primer sorteig es farà el 20 de desembre del 2022, però set mesos abans ja s’han anunciat les novetats d’aquesta cita.

Els premis individuals seran de fins a 1.000.000 d’euros, però també hi haurà premis col·lectius i premis per a entitats. Els beneficis de la venda es destinaran a finançar programes i actuacions socials.

A continuació us expliquem tot el que cal saber sobre La Dooble.

Com funciona La Dooble?

Els bitllets de La Dooble costen 5 € cadascun (se’n juguen 4 €) i tenen dos números: un de set xifres que opta al premi individual i un de cinc, que opta als premis col·lectius. Les entitats participants també poden rebre premis pel fet de vendre participacions.

El 20 de desembre, amb motiu de La Dooble, es faran dos sortejos. En el primer, hi haurà una selecció aleatòria entre tots els números de set xifres dels bitllets que s’hagin venut. D’aquesta manera, el primer mai quedarà desert i sempre hi haurà algú que s’emportarà el premi més gran.

Els premis col·lectius de La Dooble

Pel que fa al segon premi, els col·lectius, es faran dues seleccions de números aleatoris: el premi de les terminacions i el premi del reintegrament. En el primer se seleccionaran aleatòriament tres números entre 0 i 99 i obtindran premi tots aquells bitllets en què el número de cinc xifres finalitzi en alguna d’aquestes terminacions. El valor del premi es calcula dividint la bossa de premis entre la quantitat de bitllets guanyadors.

En el segon cas, el del reintegrament, se seleccionarà aleatòriament un número entre 0 i 9 i obtindran premi tots els bitllets en què el número de cinc xifres finalitzi en aquests dígit. Aquest obtindrà un premi de quatre euros.

On es pot comprar La Dooble?

Els jugadors podran comprar els números d’Ampert, ja sigui comprant una participació física venuda directament per l’associació, a la seu social situada al c/ de Pere el Gran, 32, 1r pis de Vilafranca del Penedès, o als punts de venda de Loteries de Catalunya, així com a la pàgina web.

Deixa un comentari

TOP