FORGOT YOUR DETAILS?

La Florida, tast de vins festiu contra el càncer

by / Dilluns, 02 març 2020 / Published in NOTICIES

LA FLORIDA, TAST DE VINS FESTIU CONTRA EL CÀNCER

Quatre cellers de Subirats s’han unit per crear LA FLORIDA, una festa solidària en benefici d’Ampert, amb tast de vins i música que es durà a terme el dia 21 de març coincidint amb el primer dia de la primavera, al Castell de Subirats.

L’organització va a càrrec de 4 equips constituïts per dones dels cellers Albet i Noya, Eudald Massana NoyaOliver Viticultors i Bodegues Sumarroca.

Durant la festa, es podran degustar 2 vins o escumosos de gamma alta de cada un dels cellers, acompanyat de diferents actuacions musicals i tot gaudint de la primera posta de sol de la primavera.

L’acte estarà conduït per la Judith Cortina i el David Jobé, periodistes i creadors de la guia digital d’enoturisme, enoturista.cat. La festa també comptarà amb la gastronomia del Restaurant Cal Blay.

I per què la florida?, LA FLORIDA té una doble connotació, per una banda, és una capa de fongs que creixen a la superfície de matèries orgàniques i que provoquen descomposició, però també una paraula que s’utilitza quan quelcom té flors o molts ornaments.

És necessari doncs, trobar aquest doble significat i equiparar-lo, en el primer cas, a una persona malalta i en el segon, a una de curada.

Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web https://lafloridatastdevins.com/.

Us animem a gaudir de la primera posta de sol en un paratge únic, us esperem el proper 21 de març al Castell de Subirats!.

Deixa un comentari

TOP