FORGOT YOUR DETAILS?

La Fundació Vallformosa fa l’acte d’entrega de la recaptació de la 9a Festa Solidària

by / Dimecres, 11 octubre 2017 / Published in ACTIVITATS

La 9a Festa Solidària es va celebrar el passat 30 de juny a les instal·lacions de Vallformosa a Vilobí del Penedès.

La Festa Solidària per la lluita contra el càncer és una iniciativa de la Fundació Vallformosa que el divendres 30 de juny va arribar a la novena edició i va recaptar 6.033 euros. El 80% de la recaptació anirà destinat a l’ICO i el 20% a l’associació penedesenca Ampert.

L’acte d’entrega dels xecs a les dues entitats s’ha fet aquest dimarts 10 d’octubre al pati del Vinseum de Vilafranca del Penedès.

A l’acte hi ha assistit el president de l’Institut Català d’Oncologia, Josep Maria Vilà, el president d’Ampert, Joan Ríos i la Presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech.

Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert.

Un any més, des d’Ampert volem agrair el suport que rebem de la Fundació Vallformosa que ens ajuda a continuar amb el servei, moltes gràcies per la vostra generositat!.

Deixa un comentari

TOP