FORGOT YOUR DETAILS?

La Fundació Vallformosa i el CEP entreguen els 12.500 € de la Caminada Solidària a Ampert

by / Dimecres, 20 juny 2018 / Published in NOTICIES

Aquest dimarts 19 de juny a la tarda, al pati del Vinseum de Vilafranca del Penedès, la presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech, i el president del Centre Excursionista Penedès, Jordi Solís, han entregat a l’associació Ampert, els 12.500 € recaptats a la 3a Caminada Solidària contra el càncer – Gotims d’Esperança que es va celebrar el passat 20 de maig.

Queta Domènech va destacar la participació de les més de 2.000 persones que van participar en la caminada, i el treball dels molts col·laboradors i voluntaris que van fer que tot anés de la millor manera.

Destacava també que va ser tot un repte, però els va sorprendre i encoratjar la bona resposta i entusiasme de tots els que van participar-hi, persones vingudes de més de 200 poblacions diferents de Catalunya i Andorra.

Amb els beneficis d’aquesta caminada, Ampert donarà continuïtat al servei de transport i acompanyament que duu a terme des de l’any 2008.

Jordi Solís, president del CEP, va agrair el suport dels ajuntaments dels municipis per on es desenvolupa la caminada, i sobretot la predisposició i el bon ambient generat per totes les persones participants.

Des d’Ampert volem donar les gràcies a la Fundació Vallformosa i al CEP per creure en el nostre projecte, de tots!.

https://www.eixdiari.cat/economia/doc/78131/la-fundacio-vallformosa-i-el-centre-excursionista-penedes-entreguen-els-12500-de-la-3a-caminada-soli.html

Deixa un comentari

TOP