El proper diumenge 27 de setembre a les 19:00 hores, al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, tindrà lloc el concert-presentació del disc ” L’escola catalana del piano. Els compositors oblidats”.

La pianista Montse Rios i Rallé, nascuda a Vilafranca, presenta aquest treball discogràfic fruit de la recerca de partitures inèdites de compositors catalans dels segles XIX i XX.

Malauradament, moltes de les seves composicions resten oblidades als arxius i molt de tant en tant els intèrprets tornen a donar-les vida de nou. Aquest és el sentit d’aquest enregistrament.

Montse Rios ha fet concerts com a solista i en grups de cambra; forma part del Trio Vinea i ha col·laborat en diversos espectacles com Milonga a dues veus amb música d’Astor Piazzolla i la dansa de Beatriz Souza; Hivernacle, un espectacle de poesia i piano amb l’actriu María Rodríguez i No em toquis els boleros, amb l’actor Toni Regueiro.

Ha publicat els treballs discogràfics Músiques Modernistes (2006) i El piano en el Romanticisme Europeu (2009).

La seva tasca pedagògica l’ha desenvolupat al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, al Conservatori Professional de Música de Tarragona i a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca, on treballa actualment.

Podeu disposar de les vostres entrades al web www.musicveu.cat o www.topticket.cat.