FORGOT YOUR DETAILS?

L’equip femení del Base Olèrdola fa un donatiu en benefici d’Ampert

by / Dijous, 10 gener 2019 / Published in NOTICIES

El passat mes d’agost el cos tècnic del Base Olèrdola Femení es va reunir per mirar d’aconseguir recursos econòmics, ja que fins la temporada passada eren les pròpies jugadores que havien de fer front a les despeses de funcionament de l’equip, la seva fitxa, etc.

La idea va ser elaborar un calendari femení-solidari. Femení per reivindicar la igualtat entre gèneres, i solidari perquè des d’un bon principi van tenir clar que una part dels diners recaptats serien per Ampert.

En aquesta iniciativa l’equip va comptar amb la col·laboració d’empreses de Vilafranca del Penedès, de la Fundació Mas Albornà i de Transports Coral.

Amb la venda dels calendaris han aconseguit cobrir les despeses de funcionament de l’equip sènior del Base Olèrdola Femení, i el que les fa sentir més orgulloses, poder fer un donatiu en benefici d’Ampert.

El nostre sincer agraïment a totes per ajudar-nos, i molt. Sense dubtar-ho, vau decidir donar-nos el vostre suport de forma desinteressada, i per això volem donar-vos les gràcies!.

Gràcies a la sensibilitat de persones com vosaltres, Ampert seguirà oferint el servei de transport i acompanyament a totes les veïnes i veïns de l’Alt Penedès que han de rebre tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

Endavant noies, vosaltres també sou Ampert!.

Deixa un comentari

TOP