El nou espai, amb una superfície aproximada de 1.200 m2, correspon a la segona fase del projecte global i acull una vintena de despatxos per donar millor servei a l’àrea ambulatòria.

Recentment ha entrat en funcionament la segona fase del projecte de les noves consultes externes de l’ICO (Institut Català d’Oncologia), a l’Hospitalet amb una superfície aproximada de 1.200 m2.

L’espai acull una vintena de despatxos, així com sales de treball i espais d’atenció on atendre pacients amb patologies genitourinàries, melanoma, sarcomes, tumors digestius, neuroendocrins i d’origen desconegut.

Així, aquests nous espais se sumen als 12 despatxos de la zona de recepció i les dues sales d’atenció que es van inaugurar el juliol de l’any passat i que corresponien a la primera fase de les obres.

En aquest sentit el projecte de noves consultes externes està plantejat en tres fases, les dues primeres ja estan realitzades i es preveu que la tercera, i última, s’entregui a principis del 2021 amb la construcció d’una vintena més de despatxos.

Les noves consultes externes de l’ICO l’Hospitalet, amb una superfície total de més de 3.000 m2, dotarà d’un espai modern i actualitzat on realitzar les visites de pacients de l’àrea ambulatòria.