FORGOT YOUR DETAILS?

Lliurament de camises i suport dels Xicots a Ampert

by / Dijous, 31 octubre 2019 / Published in ACTIVITATS

Ampert ha estat convidada a participar en el repartiment de “camises noves” als nous membres de la colla dels Xicots de Vilafranca.

Prèviament, Gabi Cot i Xavi Llenas, cap de colla i president dels Xicots, han lliurat a Gemma Sivill i Miquel Cartró, membres de la junta d’Ampert, el suport dels Xicots a la campanya perquè la Generalitat de Catalunya concedeixi la Creu de Sant Jordi a l’entitat penedesenca.

Gemma Sivill ha agraït el suport econòmic i a la Creu de Sant Jordi per part dels Xicots. Ha recordat que Ampert dóna un servei de transport sanitari per a persones malaltes de càncer que segueixen el tractament de radioteràpia, coordinant l’Hospital de l’Alt Penedès amb l’ICO.

Va manifestar que aquest servei es pot dur a terme gràcies a la col·laboració d’entitats com els Xicots, que organitzen activitats solidàries, empreses, sòcies, ajuntaments de la comarca i Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

L’acte s’ha dut a terme en finalitzar el darrer assaig dels Xicots, abans de la Diada del Roser, que es durà a terme el proper 3 de novembre, compartint plaça amb els Castellers de Barcelona, la Jove de Sitges i els Falcons de Vilafranca.

Deixa un comentari

TOP