FORGOT YOUR DETAILS?

L’Obra Social “La Caixa” aportarà el 0,7% dels donatius privats de la Festa Major de Vilafranca a Ampert

by / dimecres, 27 juliol 2016 / Published in NOTICIES

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca d’enguany (Elisabet González, Marc Izquierdo, Mar Montserrat, Xavier Raventós i Raimon Solà) i el director d’àrea de negoci de CaixaBank a l´Alt Penedès, Iván Quesada, van fer pública la nova participació de l’Obra Social “La Caixa” a la Festa Major de Vilafranca del Penedès 2016.

El 0’7% dels donatius privats que generi la festa, enguany aniran destinats a l’associació Ampert, que treballa per millorar la qualitat de l’atenció donada als pacients oncològics, cobrint les diferents fases de la malaltia.

Segons Iván Quesada, “per a CaixaBank és una mostra del nostre compromís amb la societat i en les accions que tenen una repercussió en el territori”.

CaixaBank posa a disposició de la Festa Major de Vilafranca del Penedès la seva tecnologia de mitjans de pagament (la xarxa de caixers automàtics i la web www.lacaixa.es) per tal de facilitar els donatius i donar-los una continuïtat en el temps.

Aquests sistemes estan actius les 24 hores dels 365 dies de l’any i incorporen, per aquelles persones que ho desitgin, la possibilitat d’emetre un certificat fiscal i rebre informació de les activitats de la Fundació.

Volem agrair el suport de l’Obra Social “La Caixa” i dels administradors de la Festa Major d’enguany, per creure en el projecte d’Ampert i recolzar-lo per a donar-li continuïtat.

Moltes gràcies a tots!.

FESTA MAJOR 2016

Deixa un comentari

TOP