FORGOT YOUR DETAILS?

Natalia, usuària d’Ampert caminant amb pas ferm!

by / Dimarts, 21 octubre 2014 / Published in ACTIVITATS

La Natàlia, amb 30 anys i veïna de Sant Sadurní d’Anoia, fa uns mesos va ser usuària del servei de transport d’Ampert, i el seu pas per l’associació no va passar desapercebut. El seu caràcter, la seva força, la seva actitud més que positiva han deixat empremta.
El que ha fet la Natalia ha estat explicar de primera mà la seva experiència davant la malaltia del càncer, ella mateixa ha enregistrat una sèrie de vídeos on explica com ha viscut tot el procés.
Aquests vídeos es poden veure a youtube, i en ells la Natalia explica experiències viscudes, dóna trucs, consells, etc. Aquests són alguns dels enllaços:

Parla de les proves i diagnòstic del càncer de mama, els efectes de la quimioteràpia, la caiguda del cabell, les proves preoperatòries, post operatori, trucs amb el coixí amb forma de cor, trucs de maquillatge…
Ha posat a l’abast de tothom aquests vídeos perquè persones que es trobin en la mateixa situació que ella, tinguin una resposta als seus dubtes, a les seves pors envers la malaltia, etc.

Endavant Natalia!, caminant per la vida amb pas ferm!.

Deixa un comentari

TOP