FORGOT YOUR DETAILS?

Quartet Mèlt, proper concert del MUSiCVEU Festival

by / Dimecres, 04 desembre 2019 / Published in ACTIVITATS

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Junts van decidir emprendre un il·lusionant projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tothom qui els escoltés.

Ells són la soprano Magalí Sare (Bellaterra), la contralt Ariadna Olivé (Barcelona), el tenor Eloi Fort (Tarragona) i el baríton Oriol Quintana (Sabadell).

El Quartet Mèlt va ser guanyador de la tercera temporada del concurs musical de TV3 “Oh Happy Day” i han publicat dos discos Maletes (2016) que recull una varietat de peces de la seva trajectòria i Xarrampim (2017) amb un recull de nadales molt especial.

Treballen un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular.

Les nadales són el gènere més identificatiu dels orígens del Quartet Mèlt. És per això que no podia faltar en aquesta edició del MUSiCVEU un concert en honor a aquest gènere. Les cançons nadalenques de casa nostra que hem sentit tota la vida i que el grup va començar cantant al carrer en les dates assenyalades, en format ‘a cappella’, es combinen amb altres nadales de ressò internacional.

El Festival destinarà una part de la recaptació d’aquest concert a La Marató de TV3 que enguany és a favor de les malalties minoritàries i que és celebra el mateix d’aquesta actuació.

Magalí Sare, soprano
Ariadna Olivé, contralt
Eloi Fort, tenor
Oriol Quintana, baríton

El concert serà el proper diumenge 15 de desembre a les 19:00 hores, a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès.

Podeu adquirir les vostres entrades online a un preu de 10 € al web www.musicveu.cat.

Deixa un comentari

TOP