FORGOT YOUR DETAILS?

Subhasta solidària “Tretze x Ampert”

by / Dimarts, 20 novembre 2018 / Published in ACTIVITATS

El proper divendres 14 de desembre a les 20:00 hores, Ampert celebrarà a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca del Penedès, la subhasta solidària d’art amb l’objectiu de recaptar fons per a l’associació, conduïda per l’actriu Laura Aubert.

En aquesta subhasta es donarà sortida a les obres incloses en el calendari solidari editat aquest 2018 i cedides desinteressadament per 13 artistes penedesencs.

Les obres s’exposaran abans de ser subhastades i s’informarà de les seves característiques i dels preus de sortida per a la seva adquisició.

Les obres adquirides en la subhasta podran recollir-se a la seu social d’Ampert, situada al c/ de Pere el Gran, 32, 1r pis de Vilafranca del Penedès.

La forma de pagament serà a través de transferència bancària, o bé en efectiu el dia de la subhasta. Es lliurarà un document/comprovant per a recollir l’obra posteriorment.

Convidem a tothom a participar d’aquest esdeveniment, que sens dubte serà una combinació del moviment artístic penedesenc, i al mateix temps, un acte de solidaritat.

Us esperem a l’Auditori del Vinseum!.

Deixa un comentari

TOP