FORGOT YOUR DETAILS?

TRANSPORT

Servei de transport per a veïns de l’Alt Penedès amb càncer i amb necessitat de tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals.

Transport Ampert 2 (1)

El projecte d’Ampert es basa en oferir a les persones usuàries, un servei de transport i acompanyament diari a totes les veïnes i veïns dels 27 municipis de l’Alt Penedès, amb càncer i amb necessitat de tractament de radioteràpia.

El servei es realitza diàriament fins al centre de referència de l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

El projecte compta amb el recolzament i seguiment mèdic de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i es complementa amb el suport del voluntariat de la Creu Roja de Vilafranca del Penedès.

El transport té un punt de recollida i un d’arribada comuns a Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia, i en alguns casos concrets, també s’ofereixen serveis personalitzats a altres poblacions o a domicili, de forma puntual i si les necessitats ho requereixen.

El projecte d’Ampert vol oferir atenció a totes aquelles persones amb càncer dels 27 municipis de l’Alt Penedès i als seus familiars, al llarg del procés de la malaltia, amb l’objectiu de millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida.

TOP