FORGOT YOUR DETAILS?

Tres-centes persones van assistir a l’11è Sopar Solidari de la Fundació Vallformosa

by / Dimarts, 16 juliol 2019 / Published in NOTICIES

Un total de tres-centes persones van assistir a l’11è Sopar Solidari “Gotims d’esperança” per la lluita contra el càncer que es va celebrar el passat divendres a les Caves Vallformosa de Vilobí del Penedès.

Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Vallformosa que s’organitza cada estiu des del 2008, que a banda de recollir fons per a l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i per a l’associació Ampert, serveix d’homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa, que va morir després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.

Des del 2008 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’ICO i l’any 2011 s’hi va sumar l’associació Ampert, que proporciona un servei de transport i acompanyament als veïns de l’Alt Penedès amb càncer que han de fer tractament de radioteràpia al Duran i Reynals.

Els diners recaptats durant aquest acte solidari van destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a Ampert.

La presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech, va afirmar durant l’acte que “la meva vocació social m’ha portat a continuar endavant aquest projecte, any rere any en suport a les persones que pateixen càncer”.

Tot seguit, van intervenir Josep Maria Vilà, president de l’ICO, que va explicar què es fa a aquest centre i què cal fer per estar sans i evitar malalties, i Joan Ríos, president d’Ampert, que va lloar la tasca de Queta Domènech al capdvant de la fundació i va passar un video de Nebraska Produccions sobre la tasca que realitza l’associació Ampert.

Finalment, Sor Lucía Caram va assegurar que “davant de la malaltia, rendir-se no és una opció. Cal lluitar a mort per la vida i perquè altres no passin aquest patiment”.

Deixa un comentari

TOP