FORGOT YOUR DETAILS?

Voluntaris d’Ampert participen en un taller de musicoteràpia

by / Divendres, 24 gener 2020 / Published in NOTICIES

El passat dimecres 22 de gener, persones voluntàries d’Ampert van participar en un taller de musicoteràpia organitzat per l’associació, amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis que aquesta disciplina pot tenir sobre la salut física i emocional.

Durant la sessió, a càrrec de la musicoterapeuta Roser Ríos, els participants han pogut experimentar la música i els seus elements amb finalitat terapèutica i com a mitjà per afavorir la comunicació, millorar l’autoestima i l’estat d’ànim, i incentivar el moviment, l’expressió i la creativitat.

Els voluntaris participants han après què és la musicoteràpia i han fet una presa de contacte amb diferents instruments.

També han dut a terme activitats per experimentar amb la música, amb els ulls tapats, per copsar així com cada tipus de melodia ens provoca diversos estats d’ànim.

Totes les persones participants han valorat molt positivament l’experiència. El taller ha tingut lloc a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès.

Volem donar les gràcies a la Roser per la seva feina i fer-nos passar una estona tan divertida i agradable amb la musicoteràpia!.

Deixa un comentari

TOP